Balatoni szállás 14 fő számára Szántódon, Somogy északi kapujában

Déli Partizán Szántód

Déli Partizán-Szántód-25662

Déli Partizán Szántódon, a -parttól 600 méterre lévő szálláshelyünkön várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Családi házunk felső szintjén 4 szoba, 2 fürdőszoba, tágas nappali, jól felszerelt konyha és 2 erkély biztosítja a pihenést. Külső feljárós, külön lakrészről van szó, továbbá az épületet körülvevő kert nyújt természetközeli élményt az idelátogatóknak.

Nálunk családok és baráti társaságok, fiatalabbak és idősebbek egyaránt tartalmasan tölthetik a nyaralásra szánt napokat: a szállás mellett rendelkezésre áll bográcsozási lehetőség, gyermekhinta, ingyenes internet hozzáférés, parkolási lehetőség az udvarban 5 autó számára.

A helyi szabad strandok gondozottak, módon lettek kialakítva, 10-15 perces séta után elérhetők. A közeli, XVIII-XIX. századi majorsági épületeiért Európa Nostra-díjjal kitüntetett Szántódpusztán kiállításokat tekinthetnek meg, rendezvényeken és borkóstolókon vehetnek részt és megtekinthetik az egyetlen balatoni akváriumot. A kerékpározás szerelmesei kiépített bringautakon tekerhetik körbe a környéket. Részletes információkért érdeklődjön Renátónál. Kérésre szívesen küldök több képet. Várjuk szeretettel.

Déli Partizán képek

Foglalható májustól-szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 14 és háziállat nem hozható.

Déli Partizán árak és kedvezmények

3500,-Ft/fő/éj adóval együtt.
Balaton Sound alatt 9000,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)

ILikeBalaton 780-Balatonőszöd-26303

A Balatontól 400m-re új 2 háló+nappalis ház kiadó 4+2 főnek

ILikeBalaton 851-Balatonszárszó-26315

Balatonszárszó központjában földszinti stúdió apartman max 2+1 főnek