Hercegasszony Birtok Mezőtúr 17 szoba, 50 férőhely

Hercegasszony Birtok Mezőtúr

Hercegasszony Birtok-Mezőtúr-27941

Hercegasszony Birtok Az Alföld apró szegletében, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján megnyitotta kapuit a hotelként újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok, amely a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát.

Távol az utaktól és a város zajától, a régmúlt idők egy szelete elevenedik meg fiatalos, köntösben. A Hercegasszony Hotel stílusos környezete virágos parkkal és gyümölcsös kertekkel tündököl az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként. A 2015. nyár elején nyitott stílusos szállodáról már most látszik, hogy a hazai turizmus egyedi színfoltja lesz.

A határában álló Hercegasszony kastély nevét egykori tulajdonosáról, Lelbach Irénről, Habsburg Albrecht főherceg feleségéről kapta, aki válásuk után ajándékul kapta a mesés birtokot. A neobarokk stílusú kúria két hektáros összterületén közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba, és 10, konyhával felszerelt szolgálja ki az igényeket négycsillagoshoz illő színvonalon.

A Hercegasszony Hotel a Kőrös holtágának közvetlen partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, az egykori hercegasszony nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával várja. (PA19001206)

Hercegasszony Birtok képek

Foglalható , , férőhelyek max. 50 és háziállat hozható.

Hercegasszony Birtok árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
17 szoba, 50 férőhely
foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Altai-Zergi Apartmanház-Balatonkenese-6301

Balatonkenesei nyaraláshoz 16 fős ház kiadó a Balaton közelében

Hatház Apartman-Pécs-16966

Pécsi, belvárosi, színvonalas és olcsó apartmanokat kínálunk