Hotel Kardosfa Zselickisfalud

Hotel Kardosfa Zselickisfalud

Hotel Kardosfa-Zselickisfalud-29059


Hotel Kardosfa Kardosfa a valamikori Esterházy erdészlak, majd vadászház a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. egyik, a Zselici dombvidék 8.300 ha nagyságú vadászterületén, a Zselici Tájvédelmi Körzetben, Kaposvártól 20 km-re található.

A háromcsillagos hotelben kialakításra került 23 db szoba 48 férőhellyel, továbbképzések, konferenciák, állófogadások, szakmai, vállalati és családi rendezvények helyszínéül szolgáló max. 60 fős technikával felszerelt konferenciaterem, továbbá a része egy 56 fő befogadására alkalmas étterem is. Konferenciatermünkben 60 főig vállaljuk többnapos továbbképzések, konferenciák, termékbemutatók, állófogadások és egyéb szakmai, vállalati, illetve családi rendezvények esküvő, ballagás, bankett, stb. szervezését és lebonyolítását.

Konferenciákhoz, rendezvényekhez, értekezletekhez a technikai felszerelést biztosítjuk televízió, projektor, laptop, vetítővászon, hangosítás, mikrofon, flip chart, DVD lejátszó, írásvetítő, internet csatlakozás. A hotel környéke kiválóan alkalmas munkahelyi csapatépítő tréningek lebonyolítására is. Légkondícionált éttermünk 60 főig rendezvények, családi események, ünnepségek megrendezésére kiváló lehetőséget nyújt.

A régi, hagyományos magyar ízek mellett változatos, diétás- és vadételeket is tartalmazó étlap szolgálja ki vendégeink igényeit, és a reformkonyha kedvelői is csillapíthatják éhségüket. (SZ19000374)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 48 fő, háziállat hozható.

Hotel Kardosfa árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
23 szoba, 48 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Marina Hotel-Alsóörs-29791

Marina Hotel Alsóörs

Hegyi Panzió-Szilvásvárad-29074

Hegyi Panzió Szilvásvárad