Hotel Wollner Sopron

Hotel Wollner Sopron


Foglalható , 40 férőhely, háziállat nem hozható

A Wollner család múlt századi miliőt idéző, négycsillagos szállodája centrumában, a történelmi belvárosban, sétáló övezetben, csendes, védett műemléki környezetben található. A hoteltól mindössze néhány lépésre van a Fő tér, a Tűztorony, a múzeumok, a turisztikai látnivalók, a színház, a konferencia központ, üzletek és számos szórakozóhely.

A egy 300 éves barokk stílusú belvárosi palota korhű rekonstrukciója. Egyedülálló függőkertjében a középkori városfal rekonstruált maradványai is láthatók. Kitűnő választás mindazoknak, akik üzleti vagy turistaútjuk során a város hangulatát belülről megélve szeretnék megismerni Sopront és környékét.

A stílbútorral berendezett, 82 cm-es LED Tévékkel felszerelt 27 csatornával 18 kétágyas standard és superior szobák teljes komfortot nyújtanak. Boltíves étterem, hangulatos pinceborozó, kitűnő konyha, mediterrán , csendes függőkert, reprezentatív tárgyaló, WIFI, szauna, fitnesz-eszközök és mélygarázs szolgálja a vendégek kényelmét. A vasúti és busz pályaudvar 10 percnyi sétára, az osztrák határ 5 km-re, a schwechati repülőtér, pedig 45 km-re van. A hotel bejárata autóval a recepció által kezelt belvárosi elektromos beléptetőn át érhető el. Parkolási lehetőség a hoteltől 150 méterre lévő mélygarázsban, vagy a felszíni parkolókban van.

Hotel Wollner árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
18 szoba, 40 férőhely

Zsanett Hotel-Balatonkeresztúr-31030

Zsanett Hotel Balatonkeresztúr, 37 szoba 78 férőhely

Tinódi Fogadó és Étterem-Sárvár-28796

Tinódi Fogadó és Étterem Sárvár