Nyaralás, bulizás, kikapcsolódás Siófokon, csoportoknak is ideális

Gusztilak Üdülő (A) Siófok

Gusztilak Üdülő (A)-Siófok-23595

Gusztilak Üdülő (A) Üdülőnk 3 szintes, 9 szobás többnyire emeletes ágyak, 8 zuhanyzó WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló. Szomszédok nincsenek. Szobánként 3-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll.

Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot lepedő, paplan-és párnahuzat, szíveskedjenek magukkal hozni. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani. Az üdülő zárt területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható, illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni.

A kertben , , szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk. Lehet pingpongozni, csocsózni, pókerezni, kondizni, dartsozni… A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A , szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk. Várjuk a Gusztilakban, vidám, parti hangulatban. (EG19004684)

Gusztilak Üdülő (A) képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 45 és háziállat nem hozható.

Gusztilak Üdülő (A) árak és kedvezmények

3500-4500,-Ft/fő/éj szezontól és létszámtól függően.
Kérje ajánlatunkat e-mailben, szívesen válaszolunk.

ajánlatkérés (emailben)

Holló Vendégház-Tokaj-25725

Tokajban családias, nyugodt környezetben 6 fős vendégház kiadó

Orgona Nyaralóház-Balatongyörök-26839

Hangulatos nyaraló Balatongyörökön a Balatontól 350 m-re