Nyaralás, bulizás, kikapcsolódás Siófokon, csoportoknak is ideális

Gusztilak Üdülő (A) Siófok

Gusztilak Üdülő (A) Üdülőnk 3 szintes, 9 szobás többnyire emeletes ágyak, 8 zuhanyzó WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló. Szomszédok nincsenek. Szobánként 3-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll.

A kertben , , szalonnasü lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk. Lehet pingpongozni, csocsózni, pókerezni, kondizni, dartsozni…

Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot lepedő, paplan-és párnahuzat, törülközőt szíveskedjenek magukkal hozni. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani. Az üdülő zárt területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható, illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni.

A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A , szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk.
Gusztilak Üdülő (A),
Foglalható 9 szoba 45 férőhely, háziállat nem hozható.

Gusztilak Üdülő (A) árak

3500-4500,-Ft/fő/éj szezontól és létszámtól függően.
Kérje ajánlatunkat e-mailben, szívesen válaszolunk.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 30/9058684

Nagy Vendégház-Sirok-10096

Sirokban 5 szobás 20 fős vendégház családoknak, csoportoknak kiadó

Kék Öböl Panzió-Balatonfűzfő-12993

Kék Öböl Panzió Balatonfűzfő 2 személyes szoba kiadó