Szaunás, jakuzzis vendégház kiadó az Őrség legkisebb falucskájában

Kerka Vendégház Csesztreg

Kerka Vendégház-Csesztreg-14535

Kerka  Csend és a nyugalom szigete, - Kerkaújfalu talán az ország egyik legkisebb falva. A 20-főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl. Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb ában, amely az felújítás ellenére megőrizte az 1900- as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.

A frissen felújított alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra belföldi nászutakra találkákra nyugdíjas találkozókra, horgászok vadászok megpihenésére hosszú hétvégékre húsvétra Karácsonyra és Szilveszterre is várunk, családokat baráti társaságokat, csendre és nyugalomra vágyókat de a kiválóan alkalmas bulizni szeretőknek is hiszen szomszédok nincsenek.

Az udvarban van egy 40 négyzetméteres kiülő ahol aludni is lehet a nyári forró éjszakákon, és van bent kerti bútor, kemence, bőr sarokülő, hűtő, tv, házimozi, konyha bútor szauna, stb. A falucskát körbe övező patakok, rétek, erdők és halban gazdag tavak várják kedves vendégeinket (NG20009108)

Kerka képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 8 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Kerka árak

1-2 főnek: 12 500-Ft/fő/éj.
3 főnek: 7000-Ft/fő/éj.
4 főnek: 6000-Ft/fő/éj.
5-6 főnek: 5500-Ft/fő/éj.

1 éves kor alatt díjmentes
Házi kedvenc: 3000,-Ft/éj
Fűtési szezonban +gázfogyasztás.

Kérje pontos ajánlatunkat.

ajánlatkérés (emailben)

Kálvária Fogadó-Visegrád-25928

Visegrád Kálvária fogadó szállásszolgáltatás a központban

Dávid Apartmanok-Harkány-10062

Dávid Apartmanok Harkány, 200 m-re a Gyógyfürdőtől