Nemesdombi Vendégház Vászoly, önnálló ház, kerttel

Nemesdombi Vendégház Vászoly

Nemesdombi Vendégház-Vászoly-9867

Nemesdombi  Vászoly, a -felvidék kis faluja. Balatonudvari felett a tótól 4 km, Balatonfüredtől 15km, Tihanytól 10km, Eplénytől 40 km-re található. Csendes, nyugodt pihenőhely , baráti , gyerekcsoportoknak.

A ház újonnan épült 2010-ben a régi helyén és mintájára. Önállóan kiadó akár egy személy akár nagyobb társaság igényli. Földszintjén a nagyobb szobában kettő kétszemélyes fekhely, a kisebben kettő egyszemélyes fekhely van. A tetőtérben kis nappali, kettő dobogóágyas szoba van. Itt szobánként 5-7 vendég tud megszállni. Mindkét szinten van egy fürdőszoba. A házban a konyha teljesen felszerelt, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyér pirító, gáz főzőlap, mosógép. Árnyas kert, grillezési és bográcsozási lehetőséggel, teszi otthonossá a gádoros házat.

A falu közkedvelt helyei a Forrástó a Szent Jakab forrással, Vászolyi Sajtmanufaktúra sajtüzeme, a Laci Pince Csárda, a Kuti-kerti Kisvendéglő. Nyaranta a Vászolyi Nyár programsorozat keretében a vízi színpadon és a templomban komolyzenei koncertek és előadások zajlanak. A Vászolyi Galériában júniustól szeptemberig kiállítások váltják egymást. Vászoly honlapján látható a részletes program. ()

Nemesdombi Vendégház képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 18 és háziállat nem hozható.

Nemesdombi Vendégház árak és kedvezmények

A ház 1-4 főig 30000,-Ft/éj,
további személyek 4000,-Ft/éj
Az egy éjszakás felár +30%

A vendégház önállóan kiadó és egész évben nyitva.
Szilveszterkor minimum 3 éjszakára kiadó.

ajánlatkérés (emailben)

BL YachtClub & Apartments-Balatonlelle-24592

Balatonlellén apartman a víztől 50m-re privát stranddal

Erzsébet Apartman-Hajdúszoboszló-19558

Erzsébet Apartman Hajdúszoboszló