Nemesdombi Vendégház Vászoly, önnálló ház, kerttel

Nemesdombi Vendégház Vászoly

Nemesdombi Vendégház Vászoly, a Balaton-felvidék kis faluja. Balatonudvari felett a tótól 4 km, Balatonfüredtől 15km, Tihanytól 10km. Csendes, nyugodt pihenőhely családoknak, baráti társaságoknak, gyerekcsoportoknak.

A ház újonnan épült 2010-ben a régi helyén és mintájára. Önállóan kiadó akár egy személy akár nagyobb társaság igényli. Földszintjén a nagyobb szobában egy kétszemélyes fekhely, a kisebben kettő egyszemélyes fekhely van. A tetőtérben kis nappali, kettő hálószoba van. Itt szobánként 4-5 vendég tud megszállni. Mindkét szinten van egy fürdőszoba. A házban a konyha teljesen felszerelt, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyér pirító, gáz főzőlap, mosógép. Árnyas kert, grillezési és bográcsozási lehetőséggel, teszi otthonossá a gádoros házat.

A falu közkedvelt helyei a Forrástó a Szent Jakab forrással, Vászolyi Sajtmanufaktúra sajtüzeme, a Laci Pince Csárda. Bodza boltja és kávéháza, ahol a nap bármely részében kapni friss kenyetet. Nyaranta a Vászolyi Nyár programsorozat keretében a vízi színpadon és a templomban komolyzenei koncertek és előadások zajlanak. A Vászolyi Galériában júniustól szeptemberig kiállítások váltják egymást. Vászoly honlapján látható a részletes program.
Nemesdombi Vendégház, Vászoly
Foglalható , 4 szoba 12 férőhely, háziállat díj ellenében hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Nemesdombi Vendégház árak

A ház 1-4 főig: 50 000,-Ft/éj,
további személyek: 8000,-Ft/éj.
Az egy éjszakás felár +30%.


A vendégház önállóan kiadó és nyitva.
Szilveszterkor minimum 3 éjszakára kiadó

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Nemesdombi Vendégház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Orbán Vendégház-Hajdúszoboszló-10801

Orbán vendégház Hajdúszoboszlón 10 percre a gyógyfürdőtől

Butik Apartmanház-Fonyód-23522

4 különböző stílusú, modern apartman egy házban