Párisi Udvar Hotel in Hyatt’s Unbound Collection Budapest

Párisi Udvar Hotel Budapest

Történelem, kultúra, gasztronómia és szórakozás bármelyikre is vágyik utazása során, Budapesten megtalálja. A Párisi Udvar Hotel a főváros szívében, az V. kerületben helyezkedik el, így a belvárosi főbb látnivalók gyalogosan könnyen elérhetőek. A kitűnő tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően pedig bármely részébe gyorsan eljuthat.

A Párisi Udvar eredeti épülete a XIX. században épült, és a párizsi Passage des Panoramas ihlette. Később a Takarékbank székhelyeként született újjá, a pompázatos art nouveau épület gótikus és mór stílusú díszítő elemeivel, színes majolika csempéivel és szobraival egyik kiemelkedő építészeti gyöngyszeme.

Az impozáns épület 1914-ben készült el a legkiválóbb, minőségi enteriőr alapanyagok használatával. Díszes majolika csempék, muránói üvegmozaikok, lélegzetelállító luxfer-prizma kristálykupola idézi meg a múlt varázslatos pillanatait.

Minden szoba és lakosztály finom eleganciával lett kialakítva. Nagy odafigyeléssel kiválasztott textíliák, fényűző bútorzat és szemet gyönyörködtető díszítőelemek teremtik meg a szobák egyedi hangulatát. A kifinomult kortárs design francia eleganciával vegyítve és mór stílussal megfűszerezve utal vissza a régmúlt idők szépségére.

Metrómegálló 100 m
Váci utca 200 m
Deák Ferenc tér 500 m
Vörösmarty tér 600 m

Párisi Udvar Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely (12 éves korig ingyenes)
Wellness használat korlátozott
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
110 szoba, 230 férőhely

Bakony Hotel-Bakonybél-28681

Bakony Hotel Bakonybél

Jucus Vendégház-Zalahaláp-30081

A Haláp-hegy lábánál apartmanok 16 főig