Párisi Udvar Hotel in Hyatt’s Unbound Collection Budapest

Párisi Udvar Hotel Budapest

Párisi Udvar Hotel,
Foglalható , 230 férőhely, háziállat hozható

Történelem, kultúra, gasztronómia és szórakozás bármelyikre is vágyik utazása során, Budapesten megtalálja. A Párisi Udvar Hotel a főváros szívében, az V. kerületben helyezkedik el, így a belvárosi főbb látnivalók gyalogosan könnyen elérhetőek. A kitűnő tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően pedig bármely részébe gyorsan eljuthat.

A Párisi Udvar eredeti épülete a XIX. században épült, és a párizsi Passage des Panoramas ihlette. Később a Takarékbank székhelyeként született újjá, a pompázatos art nouveau épület gótikus és stílusú díszítő elemeivel, színes majolika csempéivel és szobraival egyik kiemelkedő építészeti gyöngyszeme.

Az impozáns épület 1914-ben készült el a legkiválóbb, minőségi enteriőr alapanyagok használatával. Díszes majolika csempék, muránói üvegmozaikok, lélegzetelállító luxfer-prizma kristálykupola idézi meg a múlt varázslatos pillanatait.

Minden szoba és lakosztály finom eleganciával lett kialakítva. Nagy odafigyeléssel kiválasztott textíliák, fényűző bútorzat és szemet gyönyörködtető díszítőelemek teremtik meg a szobák egyedi hangulatát. A kifinomult kortárs design francia eleganciával vegyítve és stílussal megfűszerezve utal vissza a régmúlt idők szépségére.

Metrómegálló 100 m
Váci utca 200 m
Deák Ferenc tér 500 m
Vörösmarty tér 600 m

Párisi Udvar Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (12 éves korig ingyenes)
használat korlátozott
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
110 szoba, 230 férőhely

Wigwam Apartman-Budapest-35882

Wigwam Apartman Budapest, 1 szoba 6 férőhely

Apartament Seaside II-Mamaia-39821

Apartament Seaside II Mamaia (Románia)