Szent Antal Szálláshely Gyomaendrőd 4 szoba, 21 férőhely

Szent Antal Szálláshely Gyomaendrőd

Szent Antal Szálláshely-Gyomaendrőd-27858

Szent Antal Szálláshely A 21+5 férőhelyes szálláshely. A hangulatos épület egykor a Szent Antal ház nevet viselte. A hagyományokat szem előtt tartva újítottuk fel és rendeztük be a szálláshelyet. Az épülethez kapcsolódik egy 40 főt befogadó ebédlő, melyben felszerelt konyhapult, hűtőszekrény szolgálja a vendégek igényeit. A szálláshelyen található 1 db 1+1 ágyas akadálymentesített, és 1 db 2+1 ágyas saját fürdőszobás szoba, illetve és 1 db 8+1 és 1 db 10+2 ágyas szoba, melyekhez közös illemhelyiségek tartoznak.

Az udvaron található kemencében hagyományőrző foglalkozásokat tartunk igény szerint. Csoportok esetén lehetőség van napi háromszori étkezésre. Iskolai és erdei iskolai csoportok részére a szállás és étkezésszolgáltatások mellé oktatási és múzeumpedagógiai foglalkozásokat ajánlunk. Igény esetén buszbérléssel és kerékpárbérléssel segítjük a vendégcsoportok kirándulásait.

Szálláshelyünk alkalmas céges rendezvények (előadói terem, projektor, hangtechnikai eszközök), csapatépítő tréningek, oktatási kurzusok helyszínéül. (KO20000352)

Szent Antal Szálláshely képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 21 és háziállat nem hozható.

Szent Antal Szálláshely árak és kedvezmények

Azonnali visszaigazolás
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 éves korig ingyenes
Díjmentes késői távozás 11: 00 óráig
4 szoba, 21 férőhely

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Apartman Carli-Horvátország-28924

Apartman Carli Rabac, Horvátország

Pálfi Apartmanház-Vonyarcvashegy-23621

Vonyarcvashegyen balatoni panorámával 2 apartman, 14 férőhely