Szent Antal Szálláshely Gyomaendrőd, körös-parti szállás

Szent Antal Szálláshely Gyomaendrőd

A 21+5 férőhelyes szálláshely. A hangulatos épület egykor a Szent Antal ház nevet viselte. A hagyományokat szem előtt tartva újítottuk fel és rendeztük be a szálláshelyet. Az épülethez kapcsolódik egy 40 főt befogadó ebédlő, melyben felszerelt konyhapult, hűtőszekrény szolgálja a vendégek igényeit. A szálláshelyen található 1 db 1+1 ágyas akadálymentesített, és 1 db 2+1 ágyas saját fürdőszobás szoba, illetve és 1 db 8+1 és 1 db 10+2 ágyas szoba, melyekhez közös illemhelyiségek tartoznak.

Az udvaron található kemencében hagyományőrző foglalkozásokat tartunk igény szerint. Csoportok esetén lehetőség van napi háromszori étkezésre. Iskolai és erdei iskolai csoportok részére a szállás és étkezésszolgáltatások mellé oktatási és múzeumpedagógiai foglalkozásokat ajánlunk. Igény esetén buszbérléssel és kerékpárbérléssel segítjük a vendégcsoportok kirándulásait.

Szálláshelyünk alkalmas céges rendezvények (előadói terem, projektor, hangtechnikai eszközök), csapatépítő tréningek, oktatási kurzusok helyszínéül.

Szent Antal Szálláshely árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
Díjmentes késői távozás 11:00 óráig
4 szoba, 21 férőhely

Földvár Vendégház-Balatonföldvár-17315

Balatonföldváron barátságos vendégház a strandhoz közel

Tanay Vendégház-Balatonfüred-27637

Balatonfüreden 3 szobás vendégház kiadó a Balatontól 900 m-re