Hét Pecsét Fogadó Sopron

Hét Pecsét Fogadó Sopron

A Hét Pecsét Fogadó a soproni Lővérek lábánál, az Alsó Lőverekben helyezkedik el; nyugodt, családi házas környezetben. Tágas szobáinkkal és hangulatos éttermünkkel családi vállalkozásként várjuk a Sopronba látogatókat.

Panziónkban 1, 2, 3, 4 és 5 ágyas elhelyezésre van lehetőség, melyet igény szerint két szobás lakrészben is meg tudunk oldani. Mindegyik szobához LCD tévé, hűtő, saját fürdőszoba tartozik. Az épület egész területén kapcsolat van kiépítve melynek használata díjtalan. Vendégeink részére saját zárt parkolót biztosítunk.

A igényesen felújított, tiszta de mégis olcsó szoba árakkal áll rendelkezésükre. A fogadó aljában található éttermünk kínálatában ételkülönlegességek és szezonális ajánlatok mellett a magyar konyha klasszikusai is megtalálhatók. Természetesen -lehetőségeinkhez mérten- igyekszünk minden kívánságot teljesíteni.

A közelben több jó hírű termelői borozó található, de rövidebb sétával elérhető egy nagyobb ABC, a buszmegálló, sportpálya valamint a gyógyszertár is. A Volt fesztivál idejére nem tudunk biztosítani reggelit és félpanziós ellátást. Húsvét hétfőn, Karácsonykor és január 1-én csak reggelis ellátást tudunk biztosítani. Pótágyainkat csak gyermekek részére ajánljuk. 14 év kor alatt A Családi szoba és a Standard franciaágyas szoba a szomszéd épületben található.

Hét Pecsét Fogadó árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely (2 éves korig ingyenes)
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
8 szoba, 16 férőhely

Hotel City Inn-Budapest-35641

Hotel City Inn Budapest, 66 szoba 135 férőhely

Nussbaum Panzió-Keszthely-28316

Nussbaum Panzió Keszthely, 9 szoba 18 férőhely