Víkendház Hajdúszoboszló mellett, a Keleti főcsatorna partján

Kovacs Víkendház Hajdúszoboszló

Kovacs Víkendház Hajdúszoboszlótól 5 km-re a Keleti főcsatorna partján található a nyaraló. Jó választás azoknak, akik a városon kívül akarnak pihenni, és horgászni is szeretnének, vagy a hajdúszoboszlói strandra kíváncsiak.

A ház jól felszerelt: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, mikró és minden konyhai és bográcsozó felszerelés. , TV, házimoz. Egy hálószoba van 2 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes ággyal. Valamint kihúzható kanapéval a nappaliban.

A Keleti vize nyáron nagyon tiszta és lehet benne fürödni, horgászni. A házhoz tartozik egy , ami mellett a vízben egy betonozott aljú náddal elkerítet rész található a gyerekeknek és úszni nem tudóknak. A háznál lehet szalonnát sütni, és bogrács ételeket készíteni. Hátul egy nagy kert van, ahol lehet focizni, kosarazni és röplabdázni is.

Ajánlom a házat azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni egy kellemes helyen, és azoknak is, akik a hajdúszoboszlói strand érdekli, de nem a városban akarnak megszállni, valamint a horgászni vágyóknak is.
Kovacs Víkendház,
Foglalható májustól-szeptemberig, 3 szoba 6 férőhely, háziállat hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Kovacs Víkendház árak

Elő- és utószezon (05.01-31, 09.01-30): 5500,-Ft /fő/éj

Főszezon (06.01- 08.31):
4–6 éj: 6500,-Ft /fő/éj
6 éjtől: 6000,-Ft/fő/éj

A házat nyáron júliustól augusztus végéig minimum 4 éjszakára lehet lefoglalni. Tavasszal vagy ősszel akár rövidebb időszakokra is. Az árak az IFA-t tartalmazzák.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Kapcsolat Kovacs Víkendház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Carp-E Diem-Dömsöd-27444

Közvetlenül a Soroksári Duna partján stéggel, csónakkal nyaraló kiadó

Két Kerék Vendégház-Békésszentandrás-27932

Két Kerék Vendégház Békésszentandrás, körös-parti szállás