Víkendház Hajdúszoboszló mellett, a Keleti főcsatorna partján

Kovacs Víkendház Hajdúszoboszló

Kovacs Víkendház-Hajdúszoboszló-13078

Kovacs Víkendház Hajdúszoboszlótól 5 km-re a Keleti főcsatorna partján található a nyaraló. Jó választás azoknak, akik a városon kívül akarnak pihenni, és horgászni is szeretnének, vagy a hajdúszoboszlói strandra kíváncsiak.

A ház jól felszerelt, megtalálhatóak az alapvető dolgok, mint WC, zuhanyzó, csapvíz, amely fúrt kutas rendszerű. Valamint hűtő, gáztűzhely, mikró és minden konyhai és bográcsozó felszerelés. Egy hálószoba van 2 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes ággyal. Valamint kihúzható kanapéval a nappaliban. A

Keleti vize nyáron nagyon tiszta és lehet benne fürödni, horgászni. A házhoz tartozik egy , ami mellett a vízben egy betonozott aljú náddal elkerítet rész található a gyerekeknek és úszni nem tudóknak. A háznál lehet szalonnát sütni, és bogrács ételeket készíteni. Hátul egy nagy kert van, ahol lehet focizni, kosarazni és röplabdázni is. Ajánlom a házat azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni egy kellemes helyen, és azoknak is, akik a hajdúszoboszlói érdekli, de nem a városban akarnak megszállni, valamint a horgászni vágyóknak is. ()

Kovacs Víkendház képek

Foglalható áprilistól-októberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 6 és háziállat hozható.

Kovacs Víkendház árak és kedvezmények

Teljes víkendház
Főszezon: július-augusztus 13 000,-Ft/éj.
Elő és utószezonban 10 000,-Ft/éj.

A házat nyáron júliustól augusztus végéig minimum 4 éjszakára lehet lefoglalni. Tavasszal vagy ősszel akár rövidebb időszakokra is.

ajánlatkérés (emailben)

Kuća Za Odmor Fani-Horvátország-28870

Kuća za Odmor Fani Splitska, Horvátország

Mucha Nyaralók (Harcsási)-Békésszentandrás-20064

Körös parton kákafoki holtágon vízparti nyaraló kiadó csónak, stég