Egyedi kivitelezésű horgász panzió, remek horgászati lehetőség

Ócsárdi Tógazdaság Ócsárd

Ócsárdi Tógazdaság A horgásztó 4 ha-os. A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürke harcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található. A tó egyik partjáról lehet horgászni, ezzel elérjük a zavartalan, egymást nem zavaró horgászási lehetőséget.

A tó medre a zsilip felé egyre mélyül, valamint nem akadós. Csónakbérlés is lehetséges egész napra. Szállóvendégeink számára a napijegy árát tartalmazza a szállás ára, tehát nem kell külön napijegyet vagy éjszakai jegyet váltani. Az Ócsárdi Horgásztó Panzió Baranya megyében Pécstől 18 km-re található. A hangulatos halastavak övezte Panzió 4 szobás, 16 fő fogadására alkalmas. Vendégeink kedvükre horgászhatnak a 4 hektáros horgásztóban, ugyanis a szoba ára magába foglalja a reggeli és a horgászati lehetőséget is.

Csárdánk reggelivel és főtt étellel áll vendégeink rendelkezésére. Tágas környezet biztosít felhőtlen szórakozást. A területen , kiülőhely, patakpart egyedi hangulatot varázsol. Lehetőséget biztosítunk bográcsozáshoz és kemencében elkészíthető ételekhez is. Gyermekeknek játszótér áll rendelkezésre
Ócsárdi Tógazdaság, Ócsárd
Foglalható egész évben, 4 szoba 16 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadóhely

Ócsárdi Tógazdaság árak

szoba 4 főre: 60 000,-Ft/éj
szoba 3 főre: 45 000,-Ft/éj
szoba 2 főre: 30 000,-Ft/éj
szoba 1 főre: 15 000,-Ft/éj

– igyenes internet (WI-FI) használata a szobákban.
– reggeli.
– horgászati lehetőség.
– ingyenes parkolási lehetőség.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Kapcsolat Ócsárdi Tógazdaság közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló