Egyedi kivitelezésű horgász panzió, remek horgászati lehetőség

Ócsárdi Tógazdaság Ócsárd

Ócsárdi Tógazdaság-Ócsárd-25675

Ócsárdi Tógazdaság A 4 ha-os. A terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürke harcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található. A tó egyik partjáról lehet horgászni, ezzel elérjük a zavartalan, egymást nem zavaró horgászási lehetőséget.

A tó medre a zsilip felé egyre mélyül, valamint nem akadós. Csónakbérlés is lehetséges egész napra. Szállóvendégeink számára a napijegy árát tartalmazza a szállás ára, tehát nem kell külön napijegyet vagy éjszakai jegyet váltani. Az Ócsárdi Horgásztó Baranya megyében Pécstől 18 km-re található. A hangulatos halastavak övezte Panzió 4 szobás, 16 fő fogadására alkalmas. Vendégeink kedvükre horgászhatnak a 4 hektáros horgásztóban, ugyanis a szoba ára magába foglalja a reggeli és a horgászati lehetőséget is.

Csárdánk és főtt étellel áll vendégeink rendelkezésére. Tágas környezet biztosít felhőtlen szórakozást. A területen kemence, kiülőhely, patakpart egyedi hangulatot varázsol. Lehetőséget biztosítunk bográcsozáshoz és kemencében elkészíthető ételekhez is. Gyermekeknek áll rendelkezésre ()

Ócsárdi Tógazdaság képek

Foglalható , , igény esetén reggeli, ebéd, vacsora férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Ócsárdi Tógazdaság árak és kedvezmények

Szobaárak:
szoba 4 főre/éj 32000,-Ft
szoba 3 főre/éj 24500,-Ft
szoba 2 főre/éj 16500,-Ft
szoba 1 főre/éj 8500,-Ft

– igyenes internet () használata a szobákban
– reggeli
– horgászati lehetőség
– ingyenes parkolási lehetőség

ajánlatkérés (emailben)

Korona Panzió-Csokonyavisonta-26515

Csokonyavisonta Korona Panzió egész évben

Mucha Nyaralók (Dinnyelaposi)-Békésszentandrás-18166

Család barát, közvetlen vízparti szállás Békésszentandráson