Egyedi kivitelezésű horgász panzió, remek horgászati lehetőség

Ócsárdi Tógazdaság Ócsárd

Ócsárdi Tógazdaság A 4 ha-os. A terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürke harcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található. A tó egyik partjáról lehet horgászni, ezzel elérjük a zavartalan, egymást nem zavaró horgászási lehetőséget.

A tó medre a zsilip felé egyre mélyül, valamint nem akadós. Csónakbérlés is lehetséges egész napra. Szállóvendégeink számára a napijegy árát tartalmazza a szállás ára, tehát nem kell külön napijegyet vagy éjszakai jegyet váltani. Az Ócsárdi Baranya megyében Pécstől 18 km-re található. A hangulatos halastavak övezte 4 szobás, 16 fő fogadására alkalmas. Vendégeink kedvükre horgászhatnak a 4 hektáros horgásztóban, ugyanis a szoba ára magába foglalja a reggeli és a horgászati lehetőséget is.

Csárdánk és főtt étellel áll vendégeink rendelkezésére. Tágas környezet biztosít felhőtlen szórakozást. A területen kemence, kiülőhely, patakpart egyedi hangulatot varázsol. Lehetőséget biztosítunk bográcsozáshoz és kemencében elkészíthető ételekhez is. Gyermekeknek áll rendelkezésre
Ócsárdi Tógazdaság,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 4 szoba 16 férőhely, háziállat nem hozható.

Ócsárdi Tógazdaság árak

Szobaárak:
szoba 4 főre: 38 000,-Ft/éj
szoba 3 főre: 28 000,-Ft/éj
szoba 2 főre: 18 000,-Ft/éj
szoba 1 főre: 8 700,-Ft/éj

– igyenes internet () használata a szobákban
– reggeli
– horgászati lehetőség
– ingyenes parkolási lehetőség
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Casa Sofia București-Bukarest-39419

Casa Sofia București Bukarest (Románia)

Family Apartman-Vir-29214

Horvátország, Vir sziget kiadó apartman max 6 főre