Jó időben, rossz időben, mindig Piknik Wellness Hotel

Piknik Wellness Hotel Siófok

Piknik Wellness Hotel-Siófok-23870

Piknik Hotel Meghitt, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket. A Balatontól körülbelül 3, 5 km távolságra fekvő szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 házzal, zárt parkolóval, étteremmel és egy 800m2-es komplexummal rendelkezik.

A hotel rendezett udvarán úszómedence, , és grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, emellett számos sportolási és szórakozási, lehetőséget is kínálunk Önöknek. Vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.

Válasszon bennünket, ha: párjával egy kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik. kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres. családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet. családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja. nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne. Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik. ()

Piknik Hotel képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, reggeli férőhelyek max. 250 fő, háziállat nem hozható.

Piknik Hotel árak

Kedvezményeinkkel kapcsolatban írjon e-mailt

ajánlatkérés (emailben)

Rufus Ház-Siófok-17532

Rufus Ház, medencés apartmanok Siófok patinás parti részén

Gombár Nyaraló-Békésszentandrás-20371

Igényes Körös-parti nyaraló kiadó Békésszentandráson, Siratói holtág