Jó időben, rossz időben, mindig Piknik Wellness Hotel

Piknik Wellness Hotel Siófok

Piknik Hotel Meghitt, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket. A Balatontól körülbelül 3, 5 km távolságra fekvő szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 házzal, zárt parkolóval, étteremmel és egy 800m2-es komplexummal rendelkezik.

A hotel rendezett udvarán úszó, , és grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, emellett számos sportolási és szórakozási, lehetőséget is kínálunk Önöknek. Vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.

Válasszon bennünket, ha: párjával egy kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik. kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres. családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet. családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja. nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne. Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik.
Piknik Hotel,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 25 férőhely, háziállat nem hozható.

Piknik Hotel árak

Kedvezményeinkkel kapcsolatban írjon e-mailt
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Pacsirta Ház-Balatonfenyves-27695

Ház saját stéggel Balatonfenyvesen vízparti utcában, a parttól 50m-re

Gábor Apartmanház-Balatonlelle-7360

Gábor Apartman Balatonlelle különálló 2-6 fős apartmanok kiadók